Stołówka

czynna

poniedziałek - piątek.

w godzinach od 11.15 do 13.30.

Wpłat należy dokonywać w ciągu pięciu pierwszych dni roboczych

każdego miesiąca - (termin nieprzekraczalny) - u pani intendentki

szkolnej w stołówce szkolnej w godzinach 7.30 - 8.10

oraz w czasie przerw obiadowych (11.25 - 11.45 i 12.30 - 12.50).

Cena jednego obiadu: 3,00 zł.

Zapraszamy na wspaniałe obiady, smaczniejsze niż w McDonald's i o wiele zdrowsze !

 

Ogłoszenie
Opłata za obiady za miesiąc marzec 2020 roku
wynosi 66,00 zł (22 dni x 3,00). 
Wpłaty przyjmowane będą w stołówce szkolnej
w nieprzekraczalnym terminie
od 2 marca do 06 marca 2020 r. (5 dni roboczych)
w godz. 7.30 – 8.10
oraz w czasie przerw obiadowych
11.25 – 11.45 ; 12.30 – 12.50
Po wyznaczonym terminie wpłaty nie będą przyjmowane 

 

  Odliczenia za obiady 

Odliczenia za obiady można zgłaszać pod numerem telefonu

506-216-149 w godz. 7.30 – 13.00

lub bezpośrednio w kuchni

Odliczenie realizowane będzie od następnego dnia po zgłoszeniu.

Jadłospis 2 marca - 13 marca 2020 r. 

2 marca poniedziałek

Zupa ogórkowa na kurczaku z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, banan

Alergeny: 1, 7, 9

3 marca wtorek

Zupa grochowa na żeberkach wieprzowych z makaronem durum i zieleniną, pomarańcza

Alergeny: 1, 9

4 marca środa

Ziemniaki z zieleniną, gulasz z udźca wołowego z pieczarkami i warzywami, ogórek kiszony, herbata z miodem i cytryną

Alergeny: 9

5 marca czwartek

Kasza pęczak, pieczeń rzymska z szynki wieprzowej w sosie chrzanowym, sałatka z buraków z cebulką, kompot truskawkowy, jabłko

Alergeny: 1, 3, 7

6 marca piątek

Ziemniaki z zieleniną, filet rybny z miruny pieczony, surówka z kiszonej kapusty, woda z miętą, miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 4

9 marca poniedziałek

Zupa kalafiorowa na indyku z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, jogurt owocowy, mandarynka

Alergeny: 1, 7, 9

10 marca wtorek

Ziemniaki z zieleniną, gołąbki z mięsa wieprzowego w sosie pomidorowym, kompot owocowy z mieszanki, jabłko

Alergeny: 3, 7

11 marca środa

Kasza bulgur, sznycel drobiowy panierowany smażony, surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem świeżym, papryką i pomidorem z sosem miodowo – musztardowym, herbata z miodem i cytryną

Alergeny:1, 3, 10

12 marca czwartek

Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty na żeberkach wieprzowych z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, banan

Alergeny: 1, 9

13 marca piątek

Ziemniaki z zieleniną, kotlet rybny z miruny pieczony, surówka z marchewki i pora, woda z miętą, miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 4

W wyżej wymienionych posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.

Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno („Kujawski”). Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone.  

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, ul. Kolberga 5, 26-600 Radom

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ; tel: 48 363 75 73 ; tel./fax: 48 363 73 62