Stołówka

czynna

poniedziałek - piątek.

w godzinach od 11.15 do 13.30.

Wpłat należy dokonywać w ciągu pięciu pierwszych dni roboczych

każdego miesiąca - (termin nieprzekraczalny) - u pani intendentki

szkolnej w stołówce szkolnej w godzinach 7.30 - 8.20

oraz w czasie przerw obiadowych (11.25 - 11.45 i 12.30 - 12.50).

Cena jednego obiadu: 3,00 zł.

Zapraszamy na wspaniałe obiady, smaczniejsze niż w McDonald's i o wiele zdrowsze !

Ogłoszenie

Opłata za obiady za miesiąc listopad 2019 roku wynosi 57,00 zł (19 dni x 3,00)
Wpłaty przyjmowane będą na stołówce szkolnej w nieprzekraczalnym terminie
od 04 do 08 listopada 2019 r. (5 dni roboczych)
w godz. 7.30 – 8.10
oraz w czasie przerw obiadowych
11.25 – 11.45 ; 12.30 – 12.50
Po wyznaczonym terminie wpłaty nie będą przyjmowane.

  Odliczenia za obiady 

Odliczenia za obiady można zgłaszać pod numerem telefonu

506-216-149 w godz. 7.30 – 13.00

lub bezpośrednio w kuchni

Odliczenie realizowane będzie od następnego dnia po zgłoszeniu.

Jadłospis 6 - 20 listopada 2019 r. 

6 listopada           środa

Ziemniaki z zieleniną, filet rybny panierowany smażony, surówka z kiszonej kapusty, herbata z miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 4

7 listopada     czwartek

Kasza pęczak, schab duszony w sosie własnym, sałatka z buraczków czerwonych, kompot z mieszanki owoców, jabłko

Alergeny: 1

8 listopada         piątek

Zupa fasolowa na żeberkach z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, gruszka

Alergeny: 1, 7, 9

12 listopada     wtorek

Zupa kalafiorowa na kurczaku z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, banan

Alergeny: 1, 9

13 listopada     środa

Ziemniaki z zieleniną, kotlet rybny smażony, surówka z ogórka kiszonego z marchewką i olejem, woda z miętą, miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 4

14 listopada   czwartek

Makaron spaghetti durum z mięsem wieprzowym i sosem pomidorowym z żółtym serem, kompot z mieszanki owoców, jabłko

Alergeny: 1, 7

15 listopada piątek

Kasza gryczana, rumsztyk wołowy pieczony z cebulą, sałata zielona z rzodkiewką i szczypiorkiem ze śmietaną, herbata z miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 7

18 listopada poniedziałek

Barszcz biały na żeberkach z jajkiem i kiełbasą, chleb żytni i pszenny, jogurt owocowy, jabłko

Alergeny: 1, 3, 7

19 listopada wtorek

Ziemniaki z zieleniną, sznycel z fileta kurczaka panierowany smażony, marchewka gotowana, sok jabłkowo – gruszkowy 100%

Alergeny: 1, 3

20 listopada środa

Ziemniaki z zieleniną, kotlet rybny smażony, surówka z kapusty granatowej z olejem, woda z miętą, miodem i cytryną

Alergeny: 1, 3, 4

W wyżej wymienionych posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.

Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno („Kujawski”). Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone. 

 

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, ul. Kolberga 5, 26-600 Radom

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ; tel: 48 363 75 73 ; tel./fax: 48 363 73 62